9 Ocak 2011 Pazar

Herkese Günaydın =)

Meraba Arkadaşlar... Kahvaltımı Yapmaktıkdan Sonra Biraz Oturayım Dedim. Spor Haberlerıne Göz Gezdıyordum kı Oda Ne? Galatasaray Ronaldınho'yu Alıyor biraz şaşkınlık biraz heyecan icinde kaldım Bununle Bitmiyor Mutu'yuda Almak İstiyor Galatasaray Umarız Bu 2 Yıldızdan Birisi Almayı Başarır. Türkiye'mize Böle Yıldızlar Lazım. Artık Türkiye Gelişiyor Her Anlamda... Haberın Devamını Sizlerle Paylaşmak Istedım.


Sarı-Kırmızılı ekip yeni stadına bomba transferlerle gitme planları yaparken iki isim gündemden hiç düşmüyor... İlk isim Ronaldinho...

Fanatik'in haberine göre; Sarı-Kırmızılılar’ın hayallerini süsleyen Brezilyalı yıldızın transferi için Adnan Polat bizzat çalışıyor. Cim Bom’un Ronaldinho’ya yıllık 6 milyon Euro önerdiği iddia edildi.
Galatasaray yönetimi, hem taraftarla arasını düzeltmek, hem de Türk Telekom Arena’ya yakışır bir yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu konuda birçok isim gündeme geldi. Ancak son günlerde müthiş bir iddia ortada dolaşıyor: Ronaldinho!

Milan’ın kampından ayrılan ve takımda kalmak istemediğini açık açık ifade eden yıldız oyuncunun eski takımı Gremio’ya transfer olması bekleniyordu. Ancak Milan’la Brezilya ekibi arasında bir türlü anlaşmaya varılamadı.
Galliani’yle pazarlık yapılacak
İddiaya göre Başkan Adnan Polat, Ronaldinho’nun transferi için çalışmaları bizzat yürütme kararı aldı. Polat’ın, yakın ilişki içerisinde bulunduğu Milan’ın bir numarası Adriano Galliani’yle temasa geçerek, bu transferi bitireceği öğrenildi.

Galatasaray’ın, Ronaldinho’ya yıllık 6 milyon Euro önereceği ve Arena’nın açılışına kadar bu transferi sonlandırmaya çalışacağı ifade edildi. Cim Bom’un, İtalyan devi Milan’a ise bonservis bedeli olarak ne kadar ödeyeceği konusunda herhangi bir bilgi yok.
Rekor kırılır!
Ronaldinho’nun isminin Galatasaray’la anılması bile Sarı-Kırmızılılar’ı heyecanlandırmaya yetti. Taraftarlar, tecrübeli oyuncunun Türk Telekom Arena’ya yakışacak bir transfer olacağını belirtirken, “Eğer Ronaldinho gelirse, forma satış rekoru kırarız” yorumları yapıldı.

Hiç yorum yok: